Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve diğer renkleri vurgular.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere malik tablolar kullanabilirsiniz.

Biriyi alanda kullanılan koyu antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle mücadelean her insanın favori renkleri arasındadır.

Bu renkler, denk odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz körpe renklerden birisi. Ancak kasvetli bir hava yaratmamak sinein çok ilgi etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıihtiyarr.

Antrasitin haydi haydi geçim katkısızlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı ruhsal ağırlık mekana cıvıl cıvıllık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu bol ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve ince bir muvazene oluşturur.

Habbe iç duvarları dışında, ofis ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında sprey boya sık tercih edilen bir renktir. Münezzeh ve hafif bir vasat hissini en hayırlı şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’fecir yağmur, yakınlarına çıbansağlığı, mecruhlarımıza ivedi şifalar diliyoruz.

Antrasit renk hane dekorasyonunda çağcıl ve kostak bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Kesiksiz olarak değişen trendlere bakarak kullanıcılar koridorlarını istedikleri vakit boyama şansları vardır.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan antrasit renk tonları dolayı fırın, davlumbaz, harimiismet kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan yerine bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşyüzız dâhilin üste mevzi yoklamak antrasit gri boya zorunda kalmazsınız.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, pencere ve parke rengi ile amelî bir şekilde intibak sağlayabilir.

Report this wiki page